Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja - Moje Budowle.

Langos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktoś moje budowle ocenić ?

budowałem je 12dni. :P

Jeśli chcecie save to chętnie dam pisać.

SS:

27368162688029223454.png

sygna2.png460x60.gif

Będzie zabawa, będą noce nie przespane.. :D

Opublikowano

Uzywałeś jakiś programów  na 100% cos typu [worldedit] , ale budowle nawet nie złe lecz gdzieś już je widziałem na YouTubie , ocena to 8/10

Opublikowano

Jakiego programu użyłeś :P? Wątpię żebyś to sam zbudował. Mario na 100% już gdzieś widziałem.

Wiem że widziałeś bo budowałem wzorem z minecraftplanet.Użyłem programu worldedit.

Uzywałeś jakiś programów  na 100% cos typu [worldedit] , ale budowle nawet nie złe lecz gdzieś już je widziałem na YouTubie , ocena to 8/10

Mogłeś widzieć bo robiłem je wzorem z minecraftplanet

Budowle bardzo fajne jak możesz wstaw jakiś save :)

Postaram się trochę później.

sygna2.png460x60.gif

Opublikowano

hm coś mi się zdaje że potrafie zrobić identyczne statuetki jak ty tylko nie chce mi się szukać modeli z internetów choć 3 min i ot co znalazłem :)

http://www.models-resource.com/pc_computer/sonicgenerations/model/4052/

bardzo podobny do twojej budowli sonic :? coś mi się zdaje ze jak bym przepuścił ten model przez binvox'a wklejił schemat na płaską mapę to wyszło by to samo :? choć teraz nie chce mi się sprawdzać :LEEEE

Opublikowano

hm coś mi się zdaje że potrafie zrobić identyczne statuetki jak ty tylko nie chce mi się szukać modeli z internetów choć 3 min i ot co znalazłem :)

http://www.models-resource.com/pc_computer/sonicgenerations/model/4052/

bardzo podobny do twojej budowli sonic :? coś mi się zdaje ze jak bym przepuścił ten model przez binvox'a wklejił schemat na płaską mapę to wyszło by to samo :? choć teraz nie chce mi się sprawdzać :LEEEE

Sonica znalazlem na serwerze kolegi i budowalem wzorem :) wogóle nie wiem jak to sie robi co to binvox  :)

sygna2.png460x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...